top of page

Μεγαλώνουμε δυναμικά, από το 2007

Παρέχουμε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένες λύσεις στους πελάτες μας.

Η φιλοσοφία μας

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας, είχαμε έναν πολύ συγκεκριμένο, στρατηγικό προσανατολισμό: να γίνουμε ένας σημαντικός πυλώνας για τη στήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης στη χώρα, που θα συμβάλει ενεργά στην αλλαγή και την ανασυγκρότηση κρίσιμων τομέων της ελληνικής οικονομίας: Έργων Υποδομής, Ανανεώσιμων Πηγών, Ενεργειακών Έργων, Τηλεπικοινωνιώνς, Ηλεκτροπαραγωγικών Σταθμών κ.λπ.

,

Στόχος μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή ηλεκτρολόγων μηχανικών εμπορικών και κατασκευαστικών εταιρειών στην Ελλάδα και να παρέχουμε συνεχώς υψηλό επίπεδο ποιότητας, απόδοσης και ακεραιότητας, δημιουργώντας έτσι ένα θετικό και ικανοποιητικό περιβάλλον τόσο για το προσωπικό όσο και για τους πελάτες.
 

 

Χτίζουμε στρατηγικές, μακροχρόνιες σχέσεις με κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα και διεθνώς, που μοιράζονται τα ίδια πρότυπα ηθικής και ποιότητας. Για να το πετύχουμε αυτό, επενδύουμε επίμονα στο ανθρώπινο κεφάλαιο, την καινοτομία και την κάθετη ολοκλήρωση.
 

Κατεβάστε το εταιρικό μας προφίλ

Image by Andreas Gücklhorn

Υγεία και ασφάλεια

Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των συνεργατών μας είναι θέμα μείζονος σημασίας και αποτελεί μια από τις πιο θεμελιώδεις αξίες της εταιρικής κουλτούρας της A&G Constructions.

Η επαγγελματική ασφάλεια υποστηρίζεται σε όλα τα επίπεδα – από το εργοτάξιο μέχρι την αίθουσα συνεδριάσεων. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν σημειωθεί σοβαροί τραυματισμοί ή ατυχήματα στα έργα μας. Οι υπάλληλοί μας είναι εκπαιδευμένοι να φροντίζουν την υγεία τους και να προστατεύονται από πιθανούς κινδύνους και ατυχήματα.
 

Η A&G εφαρμόζει ένα Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001. Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι διαδικασίες που εφαρμόζονται για την παρακολούθηση και αξιολόγηση θεμάτων υγείας και ασφάλειας συμβάλλουν στην επιτυχή πρόληψη εργατικών ατυχημάτων, τραυματισμών και επαγγελματικών ασθενειών, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν συλλογική και ολοκληρωμένη προστασία.

20150307_120022.jpg

Η ομάδα της A&G

Η διαχείριση όλων των έργων μας γίνεται από τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα και το Λονδίνο. Η διοικητική ομάδα της A&G, της οποίας η συλλογική εμπειρία απαρτίζεται από 20+ χρόνια στους τομείς της Ηλεκτρολογίας, της Μηχανολογικής Κατασκευής, της Ανάπτυξης Έργων και των Ενεργειακών Τεχνολογιών, δραστηριοποιείται στα κεντρικά μας γραφεία στον Άλιμο, μαζί με τις Προμήθειες, το Λογιστήριο, την Έρευνα και Ανάπτυξη, τα Logistics. , και το τμήμα μάρκετινγκ, τα οποία παρέχουν υποστήριξη σε μια μεγάλη ομάδα καταρτισμένων τεχνικών.

Οι κατασκευαστικές μας ομάδες διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο τεχνικής εξειδίκευσής τους. Υποστηρίζουμε με πάθος μια νοοτροπία «δια βίου μάθησης», η οποία συνεπάγεται συνεχή εκπαίδευση, μηνιαία σεμινάρια και συμμετοχή σε εκθέσεις και συνέδρια. Οι άνθρωποι μας εκτίθενται τακτικά σε νέες εμπειρίες έργων που ενισχύουν τις δεξιότητές τους και διασφαλίζουν ότι παραμένουν στην πρώτη γραμμή του κλάδου.

Η Διοικητική ομάδα σχεδιάζει στρατηγικά και αξιολογεί τις ανάγκες των πελατών μας, αναθέτοντας στην κατάλληλη για το εκάστοτε έργο ομάδα Κατασκευών και επιβλέπει την υλοποίησή του από την αρχή μέχρι το τέλος. Ορίζουμε Μηχανικό πλήρους απασχόλησης σε κάθε έργο, προκειμένου να μοιραζόμαστε γνώσεις και να συνεργαζόμαστε άμεσα με όλα τα συμβαλλόμενα μέρη. Επιπλέον, κάθε έργο συντονίζεται από έναν έμπειρο Επιβλέπωντα Έργων που βρίσκεται στο εκάστοτε έργο για να επιβλέπει όλες τις εργασίες και να διαχειρίζεται καθημερινά το τεχνικό πλήρωμα.

Ευκαιρίες καριέρας

bottom of page