top of page

ΓΙΑΤΙ A&G?

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, γρήγορης απόδοσης, μέσω μιας ομάδας άριστων επαγγελματιών, με σχετική και μεγάλη εμπειρία. Σχεδιάζουμε και παραδίδουμε λύσεις που πληρούν αυστηρά τις δικές σας προδιαγραφές.

icons_ang-03.png

Ηλεκτρολογικές εργασίες

Η A&G συμμορφώνεται με το πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384, ενώ εκτιμά τους νόμους της τέχνης και της επιστήμης. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα ηλεκτρολογικών υπηρεσιών που σχετίζονται με την κατασκευή κάθε έργου.

 

Οι ηλεκτρολογικές μας εργασίες περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις υποσταθμού μέσης τάσης, εγκατάσταση υποσταθμού μέσης τάσης, εγκατάσταση ισχύος και φωτισμού, γείωση, ηλεκτρική εγκατάσταση χαμηλής τάσης και  δομημένη καλωδίωση (Data-Voice). Επιπλέον, η A&G προσφέρει λύσεις σε Συστήματα Ασφαλείας (Συναγερμός, Έλεγχος Πρόσβασης), Πυρανίχνευση, Τηλεόραση Κλειστού Κυκλώματος (CCTV), Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS), καθώς και Αυτοματισμούς Κτιρίων (Instabus).

icons_ang-05.png

Ενεργειακά συστήματα

Από το 2008, η A&G δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και έχει κατασκευάσει έργα άνω των 650 MWp σε όλη την Ελλάδα.
 

 

Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών μας έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή έργων που σχετίζονται με διάφορους τύπους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αλλά το πιο σημαντικό, είναι σε θέση να παρέχει διορατικές πληροφορίες σχετικά με τα κίνητρα, τις φορολογικές εκπτώσεις, την τρέχουσα νομοθεσία και τις τάσεις, καθώς και τις διαδικασίες αδειοδότησης. Αυτές οι πληροφορίες αφορούν τη χρήση και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Σταθμών, Ανεμογεννητριών, Υδροηλεκτρικών Έργων και Βιομάζας.

icons_ang-01.png

Μηχανολογικές Εργασίες

Όσον αφορά τις μηχανολογικές εργασίες, η A&G παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών, μέσω της κάθετης δομής της.

Έτσι, δημιουργήσαμε ένα τμήμα που αποτελείται από έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς, με εξειδίκευση στην ύδρευση και αποχέτευση, την πυροπροστασία, τον κλιματισμό & εξαερισμό, τον βιολογικό καθαρισμό και τις βιομηχανικές συναρμολογήσεις σωληνώσεων.

icons_ang-02.png

Συντήρηση & Επισκευή

Μέσω των ευέλικτων, άρτια οργανωμένων κατασκευαστικών συνεργείων μας, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και επισκευή ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους.
 

 

Οι υπηρεσίες που αφορούν τη Συντήρηση και την Επισκευή  παρέχουν πρώτα και κύρια επείγουσα επισκευή, ανταποκρινόμενη αμέσως σε κάθε αίτημα. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε προσωπικό πλήρους απασχόλησης που ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών εγκαταστάσεων (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, τεχνικοί ψύξης, τεχνικοί λαμαρίνας), καθώς και 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η δέσμευση της A&G για ανώτερη εξυπηρέτηση και αποτελεσματικότητα συνοδεύεται από Εγγύηση Απόδοσης.

Επίβλεψη και Διαχείριση

Αναγνωρίζουμε πλήρως τη σημασία της συντονισμένης διαχείρισης και επίβλεψης των κατασκευαστικών εργασιών. Όταν αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση του έργου σας, διασφαλίζουμε ότι τηρούνται τα πρότυπα ποιότητας σε κάθε φάση της κατασκευής.
 

 

Ως εκ τούτου, η A&G εγγυάται την ολοκλήρωση των εργασιών με ακρίβεια  (ταχύτητα)  και αξιοπιστία, συντονίζοντας στρατηγικά όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και παραμένοντας εντός των χρονικών και οικονομικών πλαισίων της έρευνας και του προϋπολογισμού. Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνουμε διαφάνεια, οικονομική αποδοτικότητα και σας παρέχουμε επίσης Εγγύηση Απόδοσης.

Μετρήσεις

Η A&G επενδύει τόσο σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όσο και σε εξειδικευμένες ομάδες της, διασφαλίζοντας ότι οι μετρήσεις μας διεξάγονται αξιόπιστα και με ακρίβεια.

Ορισμένες από τις δοκιμές μέτρησης που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί περιλαμβάνουν δοκιμή μέσης τάσης με γεννήτρια VLF, δοκιμή χαμηλής τάσης με χρήση αναλυτή ενέργειας και θερμικής κάμερας, καθώς και δοκιμή δομημένης καλωδίωσης για UTP και οπτικές ίνες με εργαλείο πιστοποίησης δικτύου.

icons_ang-04.png
icons_ang-06.png
bottom of page